LANDSDÆKKENDE VIRKSOMHED, VARETAGER FORSKELLIGARTEDE SERVICEOPGAVER


  • Service af Jumag kedler
  • Service & rensning af dampkedler
  • Service af sikkerhedsudstyr
  • Service af diverse kedler
  • Service af varmvandsbeholdere 

OM KVÆRNDRUP KEDELRENS

Kværndrup Kedelrens startede op på Fyn tilbage i 1962. Kværndrup kedelrens bliver i dag drevet af Søren Sønderlund, som er 2. generation. Familien overtog firmaet i 1967, hvilket betyder at vi har mere end 59 års erfaring, indenfor servicering og rensning af kedler såsom fjernvarmekedler, høj- og lavtrykskedler samt alm. varmtvandskedler.


I 1989 startede Søren i Kværndrup kedelrens, og i 1996 overtog han firmaet selv.


I 2010 overtog Kværndrup kedelrens Næstved Industrikedelrensning. 

Siden har firmaet udviklet sig i takt med tiden, og i 2015 blev vi ISO 9001 certificeret, og i 2020 indgik Kværndrup kedelrens og E-TEK en samarbejdsaftale om serviceeftersyn af Jumag kedler. 


Kværndrup kedelrens sætter en stor ære i at være et kvalitetsbevidst firma, vi sørger altid for at overholde aftaler og leveringstider, og god kundeservice er en naturlig del i firmaet. Firmaet ligger placeret på Fyn, hvorfra vi kører til hele Danmark. Så uanset hvor du er placeret i landet, har vi yderst konkurrencedygtige priser.Kontakt os for et uforpligtende tilbud her eller ring på tlf. 23 32 15 30
​​

SØREN SØNDERLUND

kværndrup kedelrens V Søren Sønderlund

Søren har arbejdet med kedler og udstyr hertil, siden 1989 – han har derfor oparbejdet en stor viden omkring, hvad der virker og hvilke komponenter, der skal bruges hvor.


Søren sætter en stor ære i altid at overholde aftaler, og udføre altid sit arbejde i højeste kvalitet.