LANDSDÆKKENDE VIRKSOMHED, VARETAGER FORSKELLIGARTEDE SERVICEOPGAVER


  • Service & rensning af dampkedler
  • Service af sikkerhedsudstyr
  • Service af diverse kedler
  • Service af varmvandsbeholdere 

DAMPKEDLER

dampkedel- kV KD

Dampkedler

  

Vi har mange års erfaring med kedelrens af såvel vand- som røgside. Kedelrensning er vores hovedaktivitet , og vi har mere end 30 år erfaring med kedelrensning af diverse kedler.


Typisk anvender vi højtryk (vand) i forbindelse med en kedelrensning, men efter nærmere aftale kan der også foretages en tørrensning. Det er dog langt mere effektivt med højtryk.  

 

Vi foretager en grundig rengøring omkring dampkedlen. Ved behov forsynes kedlen med nye pakninger og fyres op til normalt driftstryk, inden vi forlader kedelrummet. Dette gøres for at sikre os at alt er i orden, inden vi forlader din virksomhed.

 

Service

Kværndrup Kedelrens tilbyder service af dampkedler, så som det årlige serviceeftersyn hvor ild- og vandsiden bliver inspiceret og renset og alle nødvendige pakninger på ventiler og luger bliver efterset og udskiftet om nødvendigt. Vi kan samtidig gennemgå og renovere de fleste typer af ventiler, haner og andet armatur på stedet. Er der brug for reel udskiftning, er vi leveringsdygtige i de fleste former for armaturer og tilbehør til damp- og varmekedler. 

 

 Udsyring

 Jeg udfører udsyring af vandsiden hvis der er kalkbelægninger og jeg gør dampkedler klar til lovpligtig besigtigelse og trykprøvning og udfører lovpligtigt eftersyn af sikkerhedsudstyr.


Læs mere om reglerne for dampkedler her


Lovpligtigt eftersyn på dampkedler - Arbejdstilsynet